Preminula Ivana Tramp

Prva supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana Tramp, preminula je danas u 73. godini u Njujorku.
Vest da je preminula u svom domu u Njujorku objavio je Donald Tramp na svojoj društvenoj mreži "Truth Social", preneo je AP.
"Bila je divna, lepa i neverovatna žena, koja je vodila veliki i inspirativan život. Njen ponos i radost bili su njeno troje dece, Donald Junior, Ivanka i Erik. Bila je tako ponosna na njih, kao što smo svi bili ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana", napisao je Tramp.
U saopštenju porodice Tramp navedeno je da je Ivana "pobegla od komunizma i prigrlila ovu zemlju" i da je svoju decu "učila o hrabrosti i čvrstini, saosećanju i odlučnosti".
 
Trampovi su bili moćan par u Njujorku 1980-ih, pre razvoda koji je usledio kada je Donald Tramp upoznao svoju drugu suprugu Marlu Mejpls, navodi AP i dodaje da je Ivana Tramp poslednjih godina bila u dobrim odnosima sa svojim bivšim mužem.
 
Rođena je kao Ivana Zelničkova 1949. godine u Čehoslovačkoj, a za Trampa se udala 1977. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.