FOTO Abazović u zvaničnom odgovoru parafrazirao Konstraktu, pitanje je bilo "I, šta ćemo sad?"

Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović odgovarao je danas na poslaničko pitanje Milana Kneževića iz Kluba poslanika Demokratskog fronta – NSD, DNP, RP, u okviru instituta Premijerski sat.

Knežević je nakon što su Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokratska partija (SDP) javno objavile da uskraćuju podršku Vladi, zatražio od Abazovića odgovor na pitanje: "I, šta ćemo sad?".

Stigao je Abazovićev odgovor, koji je takođe bio u maniru stihova pesme predstavnice Srbije na Evroviziji Ane Đurić Konstrakte. On je odgovorio: "Uvaženi poslaniče Kneževiću, Crna Gora mora biti zdrava. Hvala na pažnji".

Pisani odgovor premijera Abazovića, koji je Kabinet predsednika Vlade u skladu sa čl. 187 Poslovnika Skupštine Crne Gore dostavio Parlamentu, možete pogledati OVDE.

Stihovi pesme "In Corpore Sano" mogli su da se čuju i u hrvatskom Saboru.

  • IQ80

    20.07.2022 18:30
    Kakva vest!
    Skandal! :D
    Mislim da Konstrakta treba da trazi naknadu za autorska prava!
  • A bas!

    20.07.2022 18:02
    Pa nije on nju parafrazirao, obicno pitanje koje se postavlja svaki dan!
  • ZX

    20.07.2022 17:52
    .
    Pošto je Konstrakta citirana u inostranstvu, na visokom mestu, da li je to kvalifikuje da postane član Akademije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.