Osoblje Britiš ervejza na aerodromu Hitrou prekinulo štrajk

Stotine zaposlenih Britiš ervejza na londonskom aerodromu Hitrou glasalo je za prekid štrajka pošto su prihvatili ponudu za plate.
Osoblje Britiš ervejza na aerodromu Hitrou prekinulo štrajk
Foto: Pixabay (ilustracija)

Time su izbegnuti dalji poremećaji na aerodromima u sezoni godišnjih odmora. 

Osoblje Britiš ervejza na Hitrouu prekinulo je štrajk nakon što se vazduhoplovna kompanija složila da podigne plate.

Osoblje koje su predstavljali sindikati GMB i Unite unions glasalo je za prihvatanje ponude, rekli su predstavnici sindikata.
 
"Niko nije želeo letnji štrajk na Hitrou, ali naši članovi su se morali boriti za ono što je ispravno“, rekla je Nadin Hjuton iz sindikata GMB.
 
Bilo kakav štrajk na Hitrou mogao je da poveća pritisak na vazduhoplovnu industriju koja se bori s nedostatkom osoblja, što uzrokuje dugačke redove i otkazivanje letova usled povećanog broja putnika nakon pandemije kovida-19.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet