Majka bacila decu s terase, a zatim pokušala samoubistvo

Policija je u zapadnonemačkom Zarbrikenu pokrenula istragu protiv žene za koju je sumnja da je svoje dvoje maloletne dece bacila s terase, a zatim pokušala samoubistvo.
Majka bacila decu s terase, a zatim pokušala samoubistvo
Foto: Pixabay (ilustracija)
Tom prilikom poginula je trogodišnja devojčica.
Prema prvim informacijama, 38-godišnjakinja je u četvrtak uveče s gornjeg sprata kuće, s visine od oko pet metara, prvo bacila svoju trogodišnju ćerku, zatim jednogodišnju ćerku, te je potom i sama skočila.
Trogodišnjakinja je umrla u bolnici, majka je ozbiljno povređena, dok je jednogodišnja devojčica prošla gotovo bez povreda. 
 
Policija je saopštila da su deca premala da bi se sama popela preko ograde balkona.
 
Majka se sa svojim partnerom i dvoje dece nalazila u poseti roditeljima u Zarbrikenu. Po navodima policije, osumnjičena boluje od "težih psihičkih poremećaja".
  • Marinijum

    29.07.2022 22:58
    Dolaze bitovi
    Sad ce botovi da dodji da komentarisu kako je ovaj slucaj usled psihoze zapravo posledica sankcija.
  • alias

    29.07.2022 21:36
    Наслов
    Да је код нас ова трагедија, за већину би крива била Србија.
  • Milan

    29.07.2022 18:49
    Budi pametan
    Sa jedne strane, znam da treba pomoći ljudima sa psihičkim problemima i da oni nisu krivi, nego bolesni, a sa druge strane, uvek se pitam ko mene i sve nas, pa i tu decu, štiti od ovakvih slučajeva i zašto je naše pravo da budemo bezbedni manje od prava nekog ko je psihički bolestan da bude na ulici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.