Podgorički list: Ubica sa Cetinja imao dozvolu za oružje

Prema saznanjima "Vijesti", obdukcija pokazuje da ima barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

Borilović je u petak u centru Cetinja ubio deset sugrađana, među kojima je i dvoje maloletne dece, a ranio njih šest.

"Vijesti" saznaju da je Borilović imao dozvolu za oružje kojim je počinio nezapamćeni masakr na Cetinju, jer je kao lovac imao oružni list, piše podgorički list.

Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.
 
Prema tvrdnjama nadležnih, njega je tokom razmene vatre sa policijom, hicima iz pištolja života lišio sugrađanin.
 
Prethodno, Borilović je odbijao da se preda organima reda, iako je bio opkoljen.
  • Zare

    13.08.2022 20:09
    Po ovim komentarima ispada da je ubistvo sekirom, nozem toljagom... prihvatljivo, jedino je upotreba legalnog oruzja za osudu a predpostavljam da je procentualno zloupotreba registrovanog oruzja na nivou statisticke greske. Neko od strucnih lica bi trebalo da se pozabavi tom temom.
  • Y

    13.08.2022 19:48
    Y
    Lov se u Istoriji covecansta svrstavao u potrebi za hranom kao danas da radis i dobijas platu! A sada se razni bolesnici kriju pod ovim nazovi hobijem! Lov treba ukinuti i svima oduzeti oruzije jer nepostoji ljudsko bice koje se moze kontrolisati!!! Za mene su svi nazovi lovci ubice i nista vise!!!
  • 002211

    13.08.2022 19:38
    Ovima je manji prioritet da ubica puca na ljude i decu nego da li neko ko ga je zaustavio ima dozvolu? Mnogo komplikovano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.