Kupili kofere na aukciji i u njima pronašli ljudske ostatke

Policija vodi istragu nakon što su ljudski ostaci pronađeni u koferima kupljenim na aukciji u skladištu na Novom Zelandu, prenosi Gardijan.
Kupili kofere na aukciji i u njima pronašli ljudske ostatke
Foto: Pixabay
Posmrtni ostaci pronađeni su u predmetima koji su se nalazili u skladištenom kontejneru koji je kupila jedna porodica.
Policija je pokrenula istragu o ubistvu i pokušava da identifikuje posmrtne ostatke. Ne veruje da je porodica koja je kupila kofere umešana u ubistvo.
Stanari jedne kuće u Oklendu pozvali su policiju kada su otkrili posmrtne ostatke nakon što su "doneli imovinu bez vlasništva na njihovu adresu", rekao je detektiv Tofilau Famanuja Vaelua.
 
Policija nije želela da daje više komentara, rekavši samo da je u toku obdukcija.
 
"Razumemo da postoji značajan interes javnosti za ono što se dogodilo, ali s obzirom na prirodu otkrića, još treba sprovesti niz istraga. Prioritet za policiju je da identifikuje preminulog kako bismo mogli da utvrdimo sve okolnosti", rekao je Famanuja Vaelua.
 
Prema njegovim rečima, nije bilo neposrednog rizika za javnost.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet