Ministarstvo BiH primilo preteće pismo iz Srbije: Psovke, uvrede i "moćna Rusija"

Ministarstvo spoljnih poslova BiH primilo je pismo iz Srbije, u kojem se ministarki Biseri Turković i visokom predstavniku međunarodne zajednice u BiH Kristijanu Šmitu preti "moćnom Rusijom".
Ministarstvo BiH primilo preteće pismo iz Srbije: Psovke, uvrede i "moćna Rusija"
Foto: Pixabay
U Ministarstvu su za Radio slobodna Evropa potvrdili da su u pretećem pismu iz Srbije brojne uvrede ministarki i visokom predstavniku.
U pismu, nepoznatog pošiljaoca, stoji da su Turković i Šmit "fašisti", preti im se "moćnom Rusijom i Putinom" i da "neće biti kao što je dosad". 
Za RSE su u Ministarstvu naveli da su im upućene i brojne psovke.
 
Pismo je prosleđeno Direkciji za koordinaciju policijskih tela BiH na dalje postupanje, rekli su iz Ministarstva i dodali da više informacija za sada ne mogu da daju. 
  • Nesha

    17.08.2022 13:45
    I onda se cudimo zasto nas nece u EU.
  • Gordana

    17.08.2022 13:18
    Nista bitno
    Pa toga ima svaki dan u svakoj zemlji. Pretnje politicarima online, u komentarima vesti na sajtovi, preko regularne poste itd. Ko se jos time bavi
  • mirna Bosna

    17.08.2022 13:00
    Najbolje bi bilo da Kadirov cuva mir u BiH.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet