Finska premijerka uradila test na drogu nakon objavljivanja snimaka sa žurke

Finska premijerka Sana Marin izjavila je da je uradila test na drogu, nakon što se ranije ove nedelje pojavio video snimak koji pokazuje kako se zabavlja na žurci sa prijateljima.

"Uradila sam test na drogu i rezultati će doći za nedelju dana", rekla je juče Marin na konferenciji za novinare i dodala da nikada u životu nije koristila drogu, preneo je Rojters.

Kako je rekla, njena sposobnost da obavlja dužnosti tokom te noći ostala je nenarušena i da bi napustila žurku da je morala da radi.

Finska premijerka suočila se sa kritikom opozicionih partija, a jedan od lidera opozicije tražio je da ona uradi test na drogu, nakon što se pojavio pomenuti video snimak.
 
Ona je negirala da je uzimala drogu nakon što su na internetu procurili video snimci provoda, u kojima se, kako se navodi, moglo čuti nekoliko njenih prijatelja kako razgovaraju o kokainu. Kontroverza je navela neke političare da pozovu mladu liderku da se testira na drogu.
 
"Uznemirena sam što su ovi snimci postali javni. Radilo se o tome da sam bila u izlasku sa prijateljima. Zabava - čak iako je burnija - podrazumeva samo igranje i pevanje", rekla je Marin medijima u četvrtak ujutro.
  • Moj komentar

    20.08.2022 12:03
    Ostavite ovu prelepu i inteligentnu ženu na miru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet