VIDEO Druga nesreća u Turskoj: Kamion naleteo na ljude okupljene na mestu udesa, 16 poginulih

Kamion, kome su otkazale kočnice, udario je u okupljene ljude u mestu Mardinu u Turskoj, nakon što se sudario sa dva vozila.
Poginulo je najmanje 16 osoba, a povređeno je 29 ljudi.
Kamion je, kako prenosi turska televizija TRT, po otkazivanju kočnica prvo udario u dva vozila, a nakon toga u ljude koji su se okupili zbog druge nesreće koja se dogodila u blizini benzinske stanice u mestu Mardin u Turskoj.
 
Ministar zdravlja Turske Fahretin Koča saopštio je da je u nesreći poginulo 16 osoba, a povređeno 29, od kojih osam teško.
 
"Mobilisani su svi resursi za lečenje povređenih", izjavio je Koča.
 
 
Ranije u subotu, 16 osoba je poginulo, a 21 je povređena u saobraćajnoj nesreći na jugoistoku Turske.
 
Najpre se sa puta survalo jedno vozilo i na mesto nesreće stigla su vozila hitne pomoći i vatrogasne službe, kao i vozilo za prenos uživo novinske agencije IHA.
 
Potom se u neposrednoj blizini prevrnuo i putnički autobus koji je klizio putem i udario u parkirana vozila vatrogasaca, hitne pomoći i agencije IHA.
  • Сеновић

    21.08.2022 15:28
    Радознали су као јазавци.
  • Realista

    21.08.2022 09:09
    civilizacija
    Pa neka se onda okupljaju na mestima nesreća i dalje... u civilizovanom svetu, policija prvo obezbedi mesto nesreće i udalji sve ljude koji se tu gomilaju "da vide šta se dešava" ako su u blizini puta...
  • Losmi

    21.08.2022 09:04
    ...
    Danas i kod nas nesreća, ne znam šta je sa ovom masovnim nesrećama u kojem gine veliki broj ljudi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.