Finska premijerka: Ja sam čovek, treba mi malo radosti u mračnim vremenima

Finska premijerka Sana Marin borila se sa suzama dok je govorila o posledicama video-snimaka njene žurke koji su počeli da kruže društvenim mrežama nedelju dana ranije.

Nakon što su se pojavili snimci sa privatne žurke, na kojima je Marin bila "malo slobodnija", sada su isplivale fotografije dve žene golih grudi koje se ljube u – njenoj zvaničnoj rezidenciji.

Test na drogu, urađen na insistiranje finske premijerke bio je negativan, ali napadi zbog njenog ponašanja u privatnom životu traju već osam dana.

"Ja sam čovek. U ovim mračnim vremenima i meni treba malo radosti, svetlosti i zabave. A to uključuje i fotografije i video-zapise koje ne bih volela da vidim, a znam da javnost bi. To je privatno, to je zabava, život. Ali nisam propustila nijedan radni dan, nijedan radni zadatak i nikada neću. Sve je to nebitno kad nam treba da izgradimo ovu državu jačom", navela je finska premijerka.
  • realno

    29.08.2022 23:17
    Srbija = predsednik koji radi, ne odmara se, bori se oko kosova, balansira izmedju istoka i zapada, nema vremena da se posveti porodici jer se bori za SVOJU drzavu, smiruje tenzije u svojoj drzavi jer ce uvek biti ljudi koji se protive progresu.

    Finska = premijerka se drogira, vara supruga, neodgovorna itd.
  • Petrovic

    28.08.2022 07:20
    @Nenad
    27.08.2022 • 12:33
    Evo kaže Srbin kako više "ne smatra Finsku ozbiljnom državom". Finska na aparatima, ahaha."...


    Bio Srbin, Argentinac, Indijac, Portugalac, ... postoje ustanovljene norme za sve ljude na vlasti u vecini drzava. Mnogo premijera i ministara sirom sveta je smenjeno upravo zbog ovakvog ponasanja.
    Ne moze se premijerka kompromitovati u javnosti sa lascivnim i bestidnim ponasanjem jer je to onda i degradacija kompletne drzave i njenih institucija.
    Ako se tako ponasaju politicari sta onda ocekivati od naroda?
  • 002211

    27.08.2022 15:16
    Pa, to kažem i ja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet