VIDEO: Ukrao avion i preti da će ga srušiti na Volmart

U američkoj državi Misisipi navodno je ukraden avion, a pilot je pretio da će letelicu namerno srušiti na supermarket Volmart, pišu svetski mediji.
Policija je pomogla da se evakuišu prodavnica automobila Dodžes i Volmart, jer je stiglo upozorenje da bi situacija mogla da se pogorša, prenosi nova.rs.
"Mole se građani da izbegavaju to područje, dok se ne sazna više informacija. Kako se avion kreće, zona opasnosti je mnogo veća", navodi se u saopštenju policije.
Vlasti su saopštile da su prvi put u 5 sati ujutru upozorene na pilota koji avionom leti iznad Tupela. Rekli su da je pilot pozvao Hitnu pomoć i da je zapretio da će namerno srušiti avion na Volmart.
 
Na video snimku koji je objavljen na Tviteru, navodno se vidi taj avion koji kruži iznad kuća i radnji.
 
 
Jedan korisnik Tvitera je naveo: "Trenutno imamo 29-godišnjaka koji je ukrao avion i preti da će ga srušiti na nešto". Naveo je i da su policija, hitna pomoć i vatrogasna vozila svuda u okolini.

Teme

SAD
  • Cubi

    03.09.2022 17:28
    Bice ovoga sve vise, dehumanizacija uzima danak..
  • urke

    03.09.2022 17:28
    konacno izasao
    gta 6
  • Sloba

    03.09.2022 17:15
    Mora da je sve zbog "Oću kusur-neću žvaku"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.