VIDEO: Veliko nevreme potopilo ulice Soluna i okolnih mesta - uništeni trotoari, kuće pune vode

Snažno nevreme pogodilo je sinoć Solun i okolinu, pa su se putevi zbog kiše koja je trajala nekoliko sati pretvorili u reke.
Euronews Srbija prenosi pisanje grčkih medija da je Vatrogasna služba primila više od 500 poziva za ispumpavanje vode i seču drveća.
Najveći problemi nastali su u centru Soluna, a poplavljena je čak i Bela kula, simbol ovog grada.
 
Osim toga, u Solunu je bio poplavljen čitav jedan tunel, dok je jutro donelo prve slike razorenih ulica. Vremenske pojave koje su zadesile ovo područje bile su toliko jake da su čak pomerile i trotoare u mnogim ulicama.
 
 
Nevreme je zahvatilo i oblast Tesalije, pa je na području Volosa Vatrogasna služba primila preko 20 poziva.
 
 
Štete je bilo i u predgrađu Soluna, tačnije u Perei, a stradala su i mesta na putu ka Halkidikiju, ponajviše u Nea Kalikratiji gde su mnoge kuće bile poplavljene.  
 
  • Ilija

    05.09.2022 11:16
    Kao kod nas
    Pa ovako je kod nas u svim većim gradovima čim padne kiša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet