VIDEO: Irski navijači slavili smrt kraljice Elizabete

Navijači irskog prvoligaša Šemrok Roversa u četvrtak su na utakmici Lige konferencije protiv Djurgardena s tribina vikali "Lizzie's in a box" ("Lizi je u sanduku").
To je bio njihov način ismevanja smrti britanske kraljice Elizabete, koja je preminula u četvrtak.
Video njihovog skandiranja pojavio se na internetu i izazvao brojne reakcije, mahom negativne. 
Poznato je da Irci i Škoti nisu u dobrim odnosima s Englezima, a potvrdili su to i navijači Hertsa, koji su pre utakmice protiv Bašakšehira u Ligi konferencija zviždanjem prekinuli minut ćutanja.
 
  • Сеновић

    11.09.2022 19:24
    Шта су Енглези Ирцима порадили , умало их истребили , није ни чудо. Мада ова германска лоза нема везе са лозом Тјудора за чије се време то десило.
  • Jovan

    10.09.2022 19:22
    Za lokal patriotu.
    Da imaš iole mozga, trebalo bi da si pročitao da se ovo dešava u Irskoj a ne ovde. Ali ti od nosa i ne vidiš dalje. Zbog takvih ko ti nam je i tako.
  • Mrcke

    10.09.2022 10:30
    Irski navijači + 80% populacije na planeti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.