Državljanin Srbije bežao od policije u Beču, vozio i 250 na sat

Osamnaestogodišnji državljanin Srbije bežao je u Beču kolima od policije vozeći 250 kilometara na sat.
Državljanin Srbije bežao od policije u Beču, vozio i 250 na sat
Foto: Pixabay

Prema saopštenju policije, mladić je u četvrtak uveče oko 22.35h prošao na crveno na semaforu, nakon čega je krenula "trka" sa policijom.

On je iz Beča bežao u Donju Austriju vozeći gradskim autoputem A23 u pravcu Švehata, a potera je završena kod mesta Fišamend posle bečkog aerodroma.

"Strahovao je da će zbog neplaćenih kazni morati u zatvor", preneo je portparol policije Markus Ditrih razlog koji je mladić naveo za bežanje od policije.
 
Tokom pokušaja bekstva, mladić je vozio i brzinom od 250 kilometara na sat i ugrožavao druge učesnike u saobraćaju, bicikliste i jednog pešaka, koji se spasao skokom u stranu, navela je policija.
 
Prilikom pretresa vozila pronađene su ukradene registarske tablice.
  • G pen

    17.09.2022 10:36
    E, zato se ja po okolini trudim da ne poznaju odakle sam. A ovo je tipicno sirenje primit...pardon, srpskih vrednosti i upoznavanje sa srpskom kulturom po svetu. Inace, u Temisvaru sam video nase balvane u hordi sa podignutim tri prsta i urlekanjem. Pa vi vidite zasto vas ne vole. Cak i u Vojvodini.
  • /

    17.09.2022 09:24
    /
    ne dirajte zapad necete imati gde da kradete.
    ovo se nastavlja na temu o odlivu mozg...radne snage.
    olos koji u srbiji ne zavrsi ni srednju skolu takodje zavrsava na zapadu
  • V5

    17.09.2022 06:57
    Bez mozga
    Lepo nas je reprezentovao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet