Kadirov: Prelazimo na novi plan odmazde, suočiće se sa najtežim posledicama

Čečenski vođa Ramzan Kadirov najavio je novu taktiku ruskih snaga u ratu protiv Ukrajine.

"Prelazimo na novu taktiku specijalne operacije protiv ukrajinskih nacista. Nećemo se više baviti njima. O svim detaljima sam razgovarao s Magomedom Daudovim, načelnikom Operativnog štaba Republike Čečenije za sprovođenje operacije. Neprijatelj će se uskoro suočiti sa za sebe najtežim posledicama novog plana odmazde", poručio je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Kako je naveo, sve njihove dosadašnje akcije će Ukrajincima sada izgledati kao "dečije šale", dodajući kako će im biti "jako, jako loše". 

Poručio je da će sretni biti samo oni koji shvate poruku i donesu razumne odluke za svoj spas.
 
"Pripremite se i držite oči otvorenima", zapretio je Kadirov. 
  • pape

    21.09.2022 14:38
    !
    Mapetovac najobičniji i izdajnik čečenskog naroda
  • oh

    21.09.2022 13:54
    Dečarac je zaboravio ko mu je oca ubio ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.