Bivši ruski zarobljenik: Nikad više ne želim da čujem pesmu grupe ABBA

Jedan od Britanaca koji su zarobljeni dok su se borili u Ukrajini otkrio je kako su ga Rusi terali da po ceo dan sluša grupu ABBA i Šer.
Šon Piner je za "San" govorio o tome da je bio prisiljen da sluša muziku 24 sata dnevno, a i o tome kako je bio izboden i da su ga Rusi mučili elektrošokovima, prenosi Blic.
Tokom boravka u ruskom zatvoru bio je primoran da sluša muziku iz filma Mamma Mia, a jeo je samo hleb i pio prljavu vodu.
Piner i britanski borac Ejdan Aslin u junu su osuđeni na smrt pa su premešteni u novi smeštaj, gde se nastavilo mučenje muzikom.
 
- Uslovi su bili bolji, ali su i dalje puštali muziku – a ovoga puta je to bila pesma "Believe" od Šer. Bilo je mračnih dana, mnogo sam plakao. Ali sam se nadao i tako sam preživeo - rekao je Piner.
 
On se sada nalazi kod kuće u Potonu.
 
- Mislio sam da ću umreti. Bio je to pakao na zemlji. Proteklih šest meseci bili su najgori dani u mom životu. Nikad više ne želim da slušam pesmu grupe ABBA ili da vidim veknu hleba. Jako sam srećan što sam kod kuće - kaže Britanac.
 
On je bio deo grupe od 10 stranih zatvorenika oslobođenih nakon što je Saudijska Arabija posredovala u tajnom dogovoru Rusije i Ukrajine. Među njima je i Hrvat Vjekoslav Prebeg.
  • Milos

    27.09.2022 18:43
    Abba
    Ako bi bio nekad u zatvoru bas bi voleo da to bude uz abbu


  • @Milan

    27.09.2022 12:42
    Nije cudno. Arapski svet je prijatelj Rusije. Mora doci do svetskog ujedinjenja, antifasistickog fronta protiv nato i njegovih sluga.
  • Zemlja čudesa

    27.09.2022 10:16
    Stara fora
    Surovi Rusi su obični plagijatori, skinuli fazon iz Guantanama gde fini i ljubazni Amerikanci puštaju hevi metal zarobljenicima iz islamskih zemalja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet