Tužilaštvo neće saslušavati funkcionere SNS privedene u Banjaluci

Nakon privođenja na saslušanje u policiju Republike Srpske šest osoba, među kojima su i funkcioneri SNS Adam Šukalo i Vladimir Mandić, tužilaštvo neće nikoga zvati na razgovor.
Tužilaštvo neće saslušavati funkcionere SNS privedene u Banjaluci
Foto: Pixabay (ilustracija)
Policija Republike Srpske je, postupajući po operativnim saznanjima, dostavila izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv kontrolisanih osoba zbog sumnji na uticaj na birače, prenosi N1.
Konfuzna akcija u četvrtak uveče otpočeta, kako je to MUP RS saopštio, zbog kontrole u saobraćaju, nastavljena je ispitivanjem u Upravi kriminalističke policije, a nakon svega je obavešten i dežurni tužilac.
Tužilaštvo ipak neće nikoga zvati na razgovor.
 
"Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je, od strane policijskih službenika MUP RS, Uprave kriminalističke policije, obaveštena o postojanju operativnih saznanja da postoji mogućnost uticaja na birače od strane šest lica, koji će biti ispitani na te okolnosti. Šest lica je informativno ispitano, a nakon ispitivanja lica su napustila službene prostorije MUP RS. U vezi sa vašim pitanjem da li će lica biti pozvana na razgovor u Tužilaštvo obaveštavamo vas da pomenuta lica neće biti pozvana na razgovor u Tužilaštvo", naveli su.
 
Predmet policijskog nadzora sinoć su bili Vladimir Mandić, bivši rukometaš i Adam Šukalo, bivši poslanik SNS u Skupštini Srbije, Slobodan Lazović i Zlatko Selimović iz Trebinja, kao i Dejan Slijepčević iz Gacka.
  • Bane

    01.10.2022 12:02
    "Tužilaštvo" jel se to maže na hleb ???
  • 49R

    30.09.2022 22:40
    Blizanci
    Nepostojanje pravosuđa je dokaz da su i Srbija i Republika Srpska u stvari Miki Maus države.
  • B

    30.09.2022 19:49
    B
    Po normalno sektasi cuvaju sebe! Ovom narodu nevredi objasnjavati da nam zemlju vodi mafija! Sa ovakvim narodom i treba jos gore postupati sa njim!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.