Fasada ruskog konzulata u Njujorku išarana crvenom bojom zbog pripajanja četiri oblasti

Fasada ruskog konzulata u Njujorku išarana je crvenom bojom, objavila je juče policija, a po svoj prilici reč je o protestu zbog pripajana Moskvi četiri ukrajinske oblasti.
Juče oko podneva, mogle su da se vide velike mrlje i trake crvene boje visoke više metara preko fasade konzulata, zgrade u renesansnom stilu koja se nalazi na Menhetnu, javio je fotograf Frans presa.
Ulazna vrata takođe su ofarbana u crveno.
Policijski zvaničnik rekao je da je policija upozorena oko 1.30 ujutro, da je istraga u toku i da za sada nije bilo hapšenja.
 
Taj vandalski čin dogodio se u vreme kada je ruski predsednik Vladimir Putin ozvaničio aneksiju četiri ukrajinske teritorije posle održavanja referenduma koje su brojne zemlje, na čelu sa SAD, osudile kao lažne, prenosi Frans pres.
  • Dudule

    01.10.2022 21:07
    Zlikovci
    Oni po principu:kradu ,ubijaju a kazu drz te lopova .pa vecih zlikovava i pljackasa nema na zemaljskoj kugli od amerikanaca i engleza.ovde su spreceni
  • pajo patak

    01.10.2022 14:50
    PABLO
    blago Big Apple-u i Sex &the city-ju, njima će platiti i okrečiti, ko će limancima u NS premolovati noćne molere ( angažovao ih vrhovni moler sa brčićima ).
  • Nn cz

    01.10.2022 14:29
    Bravo!
    Zlikovcima na svakom mestu poručiti da su zlikovci i agresori!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.