Obdukcija pokazala: Od pet metaka u telu ubice sa Cetinja samo jedan iz policijskog pištolja

Obdukcioni nalaz ubice sa Cetinja, Vuka Borilovića, pokazao je da je od pet metaka pronađenih u njegovom telu samo jedan ispaljen iz policijskog oružja.
Obdukcioni nalaz Borilovića, koji je sredinom avgusta na Cetinju ubio deset i ranio šest osoba, pokazao je da su sve povrede od metaka kojima je pogođen bile smrtonosne.
Ko je sve pucao tog dana na Borilovića u tužilaštvu nije saopšteno portalu RTCG, osim da je samo jedan od pet metaka policijski i da za ostala četiri nije utvrđeno iz kog oružja su ispaljeni. Nalaz balističkog veštačenja, kako je saopštila rukovodilac Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica, nije otkrio ko je sve pucao.
Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila u petak 12. avgusta u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i napadač Vuk Borilović, dok je šest ranjeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet