Nemački milioner i njegova porodica poginuli u padu aviona u Karipsko more

Nemački preduzetnik i milioner Rajner Šaler i njegova porodica bili su u avionu koji se srušio u Karipsko more blizu Kostarike, saopšteno je za medije.
Izvor u kostarikanskom ministarstvu javne bezbednosti potvrdio je za AFP da su Šaler (53) i pet osoba na popisu putnika aviona. 
Rajner Šaler je osnivač i predsednik nemačke kompanije RSG-Group koja upravlja teretanama McFit.
Nemački dnevnik Bild piše da je putovao sa partnerkom, s njihovih dvoje dece i s još jednim muškarcem.
 
Među putnicima aviona su i Šikorski, 44-godišnjakinja, Kurek, 40-godišnjak i dvoje maloletnika, te 66-godišnji pilot, Švajcarac, navodi se u službenom izveštaju.
 
Tela odrasle osobe i maloletnika pronađena su u subotu u moru. Pronađeni su i neki predmeti, među njima putne torbe te deo trupa aviona.
 
Prevezeni su u Limon, u istoimenoj pokrajini. Iz te luke, isplovila su u nedelju ujutru dva broda obalne straže kako bi nastavila potragu.
 
Avion na privatnom letu poleteo je iz Meksika i izgubio vezu s kontrolnim tornjem u Kostariki oko 18 sati u petak blizu Limona, gde je trebalo da sleti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.