Dodik novi predsednik Republike Srpske, usvojen izveštaj CIK-a

Član CIK-a Vanja Bjelica Prutina istakla je na današnjoj sednici CIK-a da Milorad Dodik nakon kontrolnog brojanja, osvojio najveći broj glasova za predsednika Republike Srpske.
Dodik novi predsednik Republike Srpske, usvojen izveštaj CIK-a
Foto: 021.rs
"Treba mu ići u prilog ovo kontrolno brojanje da se utvrdi činjenično stanje", rekla je Bjelica Prutina.
Naglasila je da govori najviše o nivou potpredsednika RS kada je reč o kontrolnom brojanju.
"Jer za taj nivo jedan glas može odlučiti i zato sam tražila kontrolno brojanje", istakla je ona.
 
Izveštaj o ponovnom brojanju glasova je usvojen na današnjoj 73. sednici.
 
Član CIK-a Vlado Rogić je rekao kako nemaju vremena za ponavljanje izbora, niti sredstava, kao i to da nije moguće zbog nekoliko nepravilnosti ponavljati izbore, jer bi se to onda radilo zauvek.
  • Statističar

    30.10.2022 08:39
    Pravi Statističar@
    Molim vas da navedete imena "stranačkih šerifa" koje sam postavio a od kojih život zavisi u manjim sredinama?
    Molim da navedete koga sam i gde zaposlio u JP a koji nisu kvalifikovani ili ni ne dolaze na posao?
    Molim vas da navedete gde sam i kada "kupovao glasove"?
    Molim navedite koga sam angažovao iz kriminalnog miljea da uteruju disciplinu na dan izbora i kome to "uteruju"?
    Navedite takođe molim vas i koga sam ja to ucenjivao i kome pretio da bih uterao "kapilarne glasove"?
    Kao što ste skloni bezočnom laganju tako ste bez da ste trepnuli slagali i da ne želite biti vulgarni. Ne samo što ste meni nametnuli niz laži i izmišljotina sa kojima nemam nikakve veze, već ste i time veoma bezobrazno skrenuli temu i namerno zamenili teze. Ništa od ovoga što ste naveli ne može objasniti paradoks da opozicija na oba mesta ima navodno većinsku podršku građana ali nema dovoljno ljudi da bi imala delegirane kontrolore na svim biračkim mestima. Stoga ne želim ni ja biti vulgaran ali mislim da poslovica koja kaže šta uvek dopire do mozga na vas nije primenljiva i isto tako mislim da bi za vas prvi korak u ispravnom smeru bio da prestanete lažno da se predstavljate kao "pravi" statističar. Sve najbolje.
  • Q

    28.10.2022 12:40
    @/

    Pravi Vojvodjanin ne gleda ko je ko. Ako me razumes.
    Svi vi koji se delite imate kolektivni problem koji se u psihologiji naziva Identifikacija sa agresorom. Kao sto su i jos uvek vas germanski i drugi narodi gledaju kao nizu rasu,tako i vi svoj sopstveni narod gledate, da biste sakrili komplekse i transgeneracijsku traumu kmetstva i konjusarstva koji je danas poprimio moderniju i skrivenu formu, ali ipak vidljivu.
  • svejedno

    28.10.2022 08:45
    točak srece se okrece, dok umišljeni mocnici pevaju da su jači od sudbine i tako rasteruju sopstveni strah. Svidelo se to nama srbima ili ne, pre ili posle odgovornost za sopstvene loše izbore cemo sami snositi. Bolje mi koji smo direktni učesnici nego naša deca koja još nisu stasala za to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet