U Turskoj uhapšen crnogorski vođa kriminalne grupe sa Interpolove poternice

Crnogorski vođa kriminalne grupe za kojim je bila raspisana crvena Interpol poternica, Željko Bojanić iz Kotora, uhapšen je u Turskoj i osumnjičen za ubistvo.
Kako navodi turski list "Hurijet", Bojanić je koristeći pseudonim i lažni pasoš ušao u Tursku, a policijske ekipe trenutno pretražuju mesto na kom se skrivao, odnosno vilu u kojoj je boravio, kako bi videli da li će pronaći telo žrtve ubistva.
Kako je preneo "CNN Turk", ime Bojanića nekoliko puta se pojavljivalo u vezi sa dokumentima koji se tiču trgovine drogom, a on je uhapšen u Istanbulu. Njegov nadimak je "Boris" i bio je među 45 najtraženijih kriminalaca u Evropi.
Bojanić je optužen za ubistvo suparnika iz škaljarskog klana Riste Mijanovića, a upravo njegovo telo se i traži u dvorištu vile u kojoj se skrivao. 
 
Policijske ekipe preko dana nisu ništa pronašle, ali će sutra nastaviti potragu jer i dalje sumnjaju da bi telo Mijanovića moglo biti zakopano u blizini.
 
Timovi Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala Policijske uprave Istanbul dobili su dojavu da je Željko Bojanić 2. novembra nešto zakopao u bašti vile u kojoj je boravio, prenosi "Hurijet", i dodaje da je u pretrazi demontiran i iskopan čak i bazen u dvorištu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet