Centar Beča dva sata bio bez struje, ne zna se zašto

Centar Beča bio je gotovo dva sata bez struje.
Centar Beča dva sata bio bez struje, ne zna se zašto
Foto: Pixabay
Na centralnoj ulici, koja kruži oko centra grada - Ringštrase, sinoć nije bilo svetla, a i semafori su prestali da rade, tako da je policija morala da reguliše saobraćaj na raskrsnicama.
Oko 500 priključaka bilo je pogođeno nestankom struje, saopšteno je iz elekromreže "Viner Nece".
Kompanija je, nakon popravke, ukazala da je u pitanju bio "manji nestanak", koji je, međutim, izazvao pažnju javnosti jer se dogodio u centru grada.
 
Tehničari su odmah po nestanku radili na popravci, što, kako kažu u "Viner Nece", nije veći problem, jer Beč ima dve linije snabdevanja, pa je samo potrebno priključenje na mrežu koja radi.
 
"Viner Nece" ukazuje da još nije jasno zbog čega je nestala struja, i da će se to tek proveriti, ali navode da su radovi u 70 odsto slučajeva uzrok prekida.
 
U Beču je protekle nedelje u dva navrata došlo do nestanka struje u celoj 19. opštini, a prethodno je bilo prekida snabdevanja električnom energijom i u drugim delovima austrijske prestonice.
  • Lala

    10.11.2022 10:26
    uh
    Ta štede ljudi , nisu ko mi rasipnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet