Poslanik Skupštine Crne Gore Milan Knežević verbalno i fizički napadnut

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i poslanik Skupštine Crne Gore Milan Knežević napadnut je danas na podgoričkom Aerodromu, objavili su podgorički mediji.
Poslanik Skupštine Crne Gore Milan Knežević verbalno i fizički napadnut
Foto: 021.rs
Vijestima je u Demokratskoj narodnoj partiji (DNP), čiji je Knežević lider, rečeno je da je on napadnut verbalno i fizički prilikom ulaska u aerodromsku zgradu, dok Pobjeda, pozivajući se na nezvanične izvore iz policije, navodi da je reč o verbalnom napadu.
Prema navodima Vijesti, Knežević je vređan na nacionalnoj osnovi.
Policija se do sada nije oglasila ovim povodom, a mediji navode da je u toku saslušanje aktera incidenta.
 
Građanska inicijativa 21. maj (GI), osudila je napad na poslanika DF-a.
 
"Ako je Knežević nedužno izložen nasilju, osuđujemo ovakav čin i smatramo ga neprihvatljivim", napisao je na Tviteru programski direktor (GI) Rade Bojović.
 
Reagovao je i član GI, građanski aktivista Aleksandar Zeković koji je na Tviteru napisao da su "diskriminacija i nasilje zbog nečijeg etničkog porekla ili političkih uverenja, neprihvatljivi".
 
"Zahtevam odlučnu reakciju MUP-a i tužilaštva. Odgovornost je na svima da Crna Gora bude zdravije društvo", naveo je Zeković.
  • auh

    08.12.2022 12:05
    izgleda
    crnogorci puckaju ! srećom su izglasali da se otcijepe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet