Dojave o bombama u većini škola u Crnoj Gori, otkazuje se radna subota

Na imejl adrese više škola u Crnoj Gori jutros su stigle dojave o navodno postavljenim bombama, pišu "Vijesti".
Dojave o bombama u većini škola u Crnoj Gori, otkazuje se radna subota
Foto: Pixabay
Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, nastava u popodnevnoj smeni za sve škole u Crnoj Gori biće onlajn, a biće otkazana i za sutra planirana radna subota.
Vijestima je iz Uprave policije rečeno da su dojave stigle na adrese većine škola u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Budvi i Herceg Novom.
Dojava je stigla na adresu Druge osnovne škole u Budvi. O svemu je obavešteno tamošnje Odeljenje bezbednosti. Dojavu o navodno podmetnutom eksplozivnom materijalu dobila je i podgorička Osnovna škola "Branko Božović".
 
"Na školskom terenu podmetnuto je mnogo bombi. Uvek sam sanjao o osveti. Mi ćemo se osvetiti. Doći ćemo u školu, sve ćemo pobiti, niko neće ostati živ. Sve će prokrvariti. Pokažite svima naš tekst, želimo da svi znaju naše razloge, vodila nas je mržnja od rođenja, pod nama je gorela zemlja. Neko gradi, ljudi poput nas sve pretvaraju u pepeo", stoji, između ostalog, u pretnji koju je primila podgorička OŠ "Branko Božović" putem imejla.
 
Prema nezvaničnim informacijama, preteća poruka stigla je i u podgoričku OŠ "Radojica Perović".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet