Uhapšeni fudbaler i njegova devojka: Nosili više od 100 kilograma kokaina u koferima

Fudbaler Martinika Žan-Manuel Nedra (29) i njegova partnerka uhapšeni su 31. decembra na pariskom aerodromu sa više od 100 kilograma kokaina skrivenog u koferima.
Uhapšeni fudbaler i njegova devojka: Nosili više od 100 kilograma kokaina u koferima
Foto: Pixabay

Vezni igrač Aiglona i povremeni reprezentativac Martinika i njegova partnerka su poslednjeg dana prošle godine doputovali u Pariz, a prilikom carinskog pregleda u njihovom prtljagu otkriveno je 100 kg kokaina.

Par je priveden istražnom sudiji, saopštilo je tužilaštvo. Mladiću je određen istražni zatvor, a njegova suputnica puštena je na slobodu pod pravosudnim nadzorom.

"Bez znanja o njegovoj upletenosti, saznali smo da je jedan od naših igrača uhapšen zbog krijumčarenja droge," objavio je njegov klub.
 
"Budimo jači nego ikad, ujedinjeni u našoj borbi i edukaciji kroz sport kako bi se borili protiv ove pošasti. Moramo zaštititi i upozoriti naše mlade na rizike, posledice i zloupotrebe ovog okruženja," dodali su iz kluba.
 
Nedra je dobro poznat u svetu martinikanskog fudbala, a do sada je za nacionalnu selekciju upisao 20 nastupa.
  • Kaniđa

    06.01.2023 09:36
    "Da je kokain droga - ja bih bio narkoman!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet