Tužilaštvo saopštilo zbog čega je uhapšen suprug nestale Beograđanke Ane Volš

Vlasti SAD su uhapsile supruga Amerikanke srpskog porekla Ane Volš, koja je 1. januara nestala u saveznoj državi Masačusets, zbog obmanjivanja policije u istrazi.
Brajan Volš (46) je uhapšen u mestu Кohaset, pod optužbom da je policajcima namerno davao netačne podatke, navelo je danas lokalno tužilaštvo koje je preuzelo istragu.
Tužilaštvo navodi da se na snimku nadzorne kamere iz prodavnice vidi kako Volš kupuje sredstva za čišćenje, vredna 450 dolara, dan posle nestanka njegove supruge, prenose američki mediji.
Volš je, prema navodima tužilaštva, sakrio od policije da je bio u toj prodavnici i da je kupovao sredstva za čišćenje.
 
Policija je u podrumu kuće porodice Volš pronašla slomljen nož i krv, navelo je tužilaštvo, ne precizirajući čija je to krv.
 
Misteriozni nestanak 39-godišnje Ane Volš, koja sa suprugom ima troje dece od dve do šest godina, privukao je pažnju javnosti.
 
Policija je prošle nedelje saopštila da je Anu Volš poslednji video rođak, 1. januara oko 4.00, kako kreće iz kuće na let za Vašington, gde radi u firmi za nekretnine i gde ima kuću.
 
Tada je policija navela da nije poznato da li je Volš ušla u neko vozilo do aerodroma, na koji nije stigla. Ona od 1. januara nije koristila svoj mobilni telefon ni kreditne kartice, a njen nestanak je 4. januara prijavila kompanija u kojoj je radila.
 
Brajan Volš je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. On trenutno čeka izricanje presude.
 
Misterioznosti slučaja doprineo je i požar koji je, prema navodima lokalnih medija, u petak izbio u bivšoj kući Ane Volš u Kohasetu. Vlasti navode da je najverovatnije reč o slučajnosti.
 
Ana Volš, devojačko prezime Ljubičić, rođena je i odrasla u Beogradu, a 2005. je otišla u Sjedinjene Države, gde se udala za Brajana Volša. Ona je u decembru bila u Beogradu, gde se videla sa porodicom i prijateljima.
  • Natalija

    10.01.2023 10:51
    Iako deluje jako lose sve,nadam se da je ziva jos uvek.
  • Slava

    10.01.2023 10:29
    Još samo da prizna policiji gde je telo nesrećne žene....
    Znala je da živi sa osuđivanim prevarantom. Oni vremenom ne prezaju ni od čega, a u svojoj glavi umisle kako će proći neprimećeno i nekažnjeno. Klasičan psihopata koji misli da je pametan.
  • Radojka

    10.01.2023 08:56
    Brzina
    Uuuuh ubilo se od brzine: trebalo im 5 dana da nadju krvav noz u njenoj kući? Ne lupetajte...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.