U Herceg Novom talas povukao dete u more, u toku potraga

U toku je potraga za trinaestogodišnjim detetom u Herceg Novom, koje je sinoć oko 23 sata talas povukao u more, saopštio je direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Miodrag Bešović.
U Herceg Novom talas povukao dete u more, u toku potraga
Foto: Pixabay
U potragu su, kako je kazao Bešović, uključene Služba pomorske sigurnosti, Služba zaštite i spasavanja, pripadnici ronilačkog centra i Uprave policije.
"Do sada nismo imali rezultate potrage. Nažalost, to je jedina informacija koju smo sinoć kasno dobili", rekao je Bešović.
Komandir Službe za zaštitu i spasavanje Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao je za RTCG da za dečakom tragaju tri ekipe policije i jedna Službe zaštite i spasavanja.
 
"Sinoć u 21:54 smo dobili poziv policije da je talas povukao dečaka ispod hotela 'Plaža' u Herceg Novom. Odmah smo izašli na teren. Pošto su talasi bili ogromni, mogli smo samo da osvetlimo reflektorima more. Od sinoć smo tu. Do sada niko nije mogao da uđe u vodu, a sada se more smirilo pa se nadamo boljoj potrazi", kazao je Ćirović za RTCG.
 
RTCG nezvanično saznaje da se očekuje plovilo iz Bara koje će pomoći u potrazi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet