Napadač iz voza u Nemačkoj bio osuđivan, pre nedelju dana pušten iz pritvora

Napadač osumnjičen za ubistvo nožem dvoje tinejdžera i ranjavanje sedam putnika u vozu u severnoj Nemačkoj ranije je osuđivan i pre nedelju dana je pušten iz pritvora gde je očekivao još jedno suđenje
Napadač iz voza u Nemačkoj bio osuđivan, pre nedelju dana pušten iz pritvora
Foto: FoNet/AP
Palestinac (33) bez državljanstva koji je došao u Nemačku 2014. godine, osumnjičen je da je juče izbo više putnika u regionalnom vozu koji je saobraćao od Kila do Hamburga. Devojka od 16 godina i mladić od 19 umrli su od rana, saopštile su vlasti.
Putnici voza savladali su napadača koji je u bolnici zbog lakših povreda i pod nadzorom policije, ravnom pritvoru, javila je nemačka novinska agencija dpa.
Nemački listovi Bild i Velt objavili su da je napadač ranije bio osuđivan za seksualni napad, nanošenje opasnih telesnih povreda, zloupotrebu kreditnih kartica i krađu u radnji.
 
Policija i tužioci istražuju moguće motive napada u vozu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet