Trojica državljana Srbije krala šta su stigla na odmorištima duž auto-puta u Hrvatskoj

Hrvatska policija uhapsila je trojicu državljana Srbije, starih 29, 32 i 61 godinu, zbog sumnje da su na odmorištima duž auto-puta počinili 27 krivičnih dela krađe i teške krađe.
Trojica državljana Srbije krala šta su stigla na odmorištima duž auto-puta u Hrvatskoj
Foto: 021.rs
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su oni od jula prošle godine do 9. februara na odmorištima Sredanci, Marsonija, Brodski Stupnik, Dragalić, Staro Petrovo Selo, Lipovljani, Novska, Kraljeva Velika, Stari Grabovac i Donja Gračenica u više navrata provaljivali u kamione i automobile, saopštila je policija, prenosi Index.
Kako se navodi, provaljivali su i u kamione dok su u njima spavali vozači i krali novac, bankovne kartice, lična dokumenta, kartice za gorivo, mobilne telefone i druge stvari.
U sklopu kriminalističkog istraživanja pretražen je i automobil koji su osumnjičeni koristili i u njemu su pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa tim krivičnim delima. Ukupna materijalna šteta koju su načinili procenjena je na oko 32.000 evra.
 
Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom će biti sprovedeni u Opštinsko tužilaštvo u Slavonskom Brodu. 
  • zztop

    13.02.2023 09:29
    Rođaci čuvenog hajduka jove-čaruge...
  • Arch Stanton

    13.02.2023 08:02
    ....
    Srpska posla, treba se distancirati od srbije i srba sto dalje, to bolje...
  • Арсен Лупен

    13.02.2023 08:00
    ...
    'ајмо сада 002211 илити АнаМирјана.. Оплети са коментаром :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet