Radnici upali u rezervoar sa čokoladom od koje se prave tviks i snikers

Dva radnika upala su u rezervoar sa čokoladom u fabrici čokolade "Mars Vriglei" u Pensilvaniji, zbog čega je fabrika kažnjena sa 14.500 dolara.
Radnici upali u rezervoar sa čokoladom od koje se prave tviks i snikers
Foto: Pixabay
Američki inspektori za bezbednost na radnom mestu kaznili su kompaniju "Mars Vriglei" nakon neobičnog incidenta u njenoj fabrici u Elizabettaunu u Pensilvaniji.
Dva radnika koja nisu u stalnom radnom odnosu upala su u rezervoar sa čokoladom, a tokom akcije spasavanja spasioci su morali da iseku deo dna rezervoara u kome se nalazi čokolada.
Jedan od radnika je helikopterom prevezen u bolnicu. 
 
Inače, dva radnika su bila angažovana na čišćenju rezervoara, a da pre toga nisu prošli nikakvu obuku.
 
Kompanija "Mars Vriglei" poznata je po proizvodnji snikers i tviks čokoladica, kao i po proizvodnji čokoladnih bombona M&M.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet