Naoružani muškarac na jugu SAD ubio bivšu suprugu, njenog oca i još četvoro ljudi

Naoružani muškarac ubio je bivšu suprugu, njenog oca i još četvoro ljudi juče u prodavnici i u kućama u malom mestu u južnoj američkoj državi Misisipi, objavio je lokalni šerif.
Naoružani muškarac na jugu SAD ubio bivšu suprugu, njenog oca i još četvoro ljudi
Foto: Pixabay
Pedesetdvogodišnji Ričard Dejl Kram, naoružan puškom i s dva pištolja počeo je da puca oko 11 sati pre podne po lokalnom vremenu i ubio čoveka u vozilu parkiranom ispred prodavnice u mestu Arkabutla, rekao je šerif okruga Tejt Bred Lens.
To je malo seosko mesto s oko 300 stanovnika.
Policija je bila na mestu napada kada su dobili drugi hitan poziv za još jednu pucnjavu nekoliko kilometara dalje. Kada su stigli na to mesto pronašli su mrtvu ženu, koju je šerif identifikovao kao Kramovu bivšu suprugu, a njen sadašnji suprug bio je ranjen.
 
Policija je sustigla napadača ispred njegove kuće i uhapsila ga. Iza te kuće pronašli su dva ubijena muškarca, dok su u susednoj kući pronašli tela Kramovog bivšeg očuha i njegove sestre. Time je ukupan broju ubijenih porastao na šest.
 
Kram je uhapšen i optužen za ubistva, a policija za sada ne zna šta je bio njegov motiv.
 
Šerif koji živi u toj oblasti ceo život, a radio je u policiji 25 godina, rekao je da se ne seća da je ranije bilo problema sa Kramom.
  • Realista

    18.02.2023 14:47
    @B:
    ... jadni mi ostali sa vama koji tako vispreno zaključujete. Po vama većina Amerikanaca su članovi Asocijacije za vatreno oružje SAD? To je kao kad je vaš preCednik izjavio da u Americi svakih 10 sekundi pogine jedan perač prozora...?! Da li je vama poznato da Srbija ima veću stopu ubistava od SAD?
  • Б

    18.02.2023 10:50
    Закључак
    Већина Американаца ће рећи да су убијени сами криви, јер нису имали оружје при руци. Ако ми не верујете, погледајте пропагандне спотове Асоцијације за ватерно оружје САД, они имају десетине милиона чланова и баш то пропагирају.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.