Zapalio se magacin fabrike kanabisa u Severnoj Makedoniji, vatrogasci intervenisali

Magacin fabrike kanabisa u selu Debrište u Severnoj Makedoniji je zahvatio požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovan.
Zapalio se magacin fabrike kanabisa u Severnoj Makedoniji, vatrogasci intervenisali
Foto: Pixabay
To su saopštili gradonačelnik Kavadaraca Mitko Jančev i Državni inspektorat za životnu sredinu Severne Makedonije na Fejsbuku, uz fotografije i snimke požara.
Kako je Jančev napisao, taj požar je brzom intervencijom službi stavljen pod kontrolu i veći deo objekta (fabrike marihuane za medicinske potrebe) je spasen, a na gašenju je angažovano više od 25 vatrogasaca i 10 vozila.
Državni inspektorat za životnu sredinu Severne Makedonije saopštio je da je izgoreo magacinski prostor firme "GM lajt medikal" u selu Debrište.
 
Odmah je, ističe se, napravljen varenredni nadzor i utvrđeno je da ta firma poseduje Elaborat za životnu sredinu.
 
"Na licu mesta su prisutni Kriminalistička policija Ministratva unutrašnjih poslova, vatrogasne jedinice iz Kavadaraca, Rosomana i Negotina, uz pomoć vatrogasne jedinice firme Euronikel. Požar je ugašen, a istraga o uzrocima požara je u toku", naveo je Inspektorat.
  • Marija Ana

    09.03.2023 22:24
    ...
    Blago vatrogascima...
  • Zemlja čudesa

    09.03.2023 18:28
    Verovatno suparnička fabrika. Neke navike se nikada ne mogu iskoreniti.
  • Nenad

    09.03.2023 18:22
    Peglanje zaliha
    Uhodani način nadoknade manjka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet