Peta Konverzija krajem aprila u Banjaluci: Na jubilarnom izdanju gostuje 20 vrhunskih stručnjaka

Peto izdanje jedne od najznačajnijih konferencija za digitalni marketing u regionu, Konverzija, održaće se 29. i 30. aprila u Banjaluci.
Ove godine organizatori su okupili sve predavače koje je publika prethodnih godina ocenila kao najbolje, a uvedeni su i neki noviteti koji će biti od izuzetne koristi učesnicima. Cilj je i dalje isti - kvalitetna edukacija iz oblasti marketinga.
Konferencija Konverzija iz godine u godinu donosila je razne novitete i poboljšanja, sa fokusom na pružanje korisnih predavanja iz oblasti digitalnog marketinga, zbog čega je uspela da postane edukativni događaj koji se ne propušta.
Jubilarno izdanje će obeležiti svi dosadašnji najbolji segmenti - od nagrađenih predavača tokom prethodnih godina održavanja, preko unapređenih klinika tokom kojih se uživo analiziraju sajtovi, kampanje i profili učesnika, do sjajnih partnera i propratnih sadržaja.
 
Prodaja je počela u decembru prošle godine i već oko 70 odsto kapaciteta je popunjeno. Organizatori zato apeluju da svi zainteresovani svoje mesto obezbjede kupovinom ulaznice na www.konverzija.org što pre.
 
Do 1. aprila je aktuelan i popust 10 odsto, koji možete ostvariti korištenjem koda 021 tokom procesa poručivanja ulaznica na zvaničnom sajtu. Nakon toga, ulaznice će biti dostupne samo po punoj ceni , u slučaju da se do tada ne rasprodaju.
 
Pored redovnih sadržaja, organizatori će nastaviti još jednu dobru tradiciju, a to je humanitarni aspekt događaja. Od svake prodate ulaznice 17 evra će biti donirano organizaciji SOS dječija sela u BiH. Misija ove organizacije jeste da se stotinama dece pruži toplo porodično okruženje, ljubav, osećaj pripadnosti i edukacija. Ukratko, prilika za bolju budućnost, što je ujedno cilj Konverziju u svakom pogledu.
 
Sve dodatne informacije, uključujući kompletan program i predavače koji će predavati, možete pogledati na www.konverzija.org.
 
Pogledajte kako je bilo prošle godine.
 

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.