Mask odbio da obriše tvit Medvedeva o tome "zašto Ukrajina nikom nije potrebna"

Vlasnik Tvitera Ilon Mask odbio je da izbriše tvit zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrija Medvedeva, u kojem je u više tačaka naveo "zašto Ukrajina nikom nije potrebna".
Kako prenosi Tas, jedan od korisnika Tvitera skrenuo je pažnju Masku na tvit koji je Medvedev objavio u subotu, na šta je američki milijarder odgovorio da su sve vesti "u određenoj meri propaganda", i da ljudi treba sami da donose odluke.
Mask je naveo da njegova platforma nema za cilj da ograniči, niti da promoviše naloge ruskih državnih zvaničnika.
U aprilu prošle godine iz Tvitera je saopšteno da će nalozi bliski državnim organima biti blokirani s te mreže, pošto navodno "ograničavaju otvoren internet".
  • Darkoni

    10.04.2023 16:25
    facebook je propao zbog cenzure.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet