Medvedev: Britanija je naš večiti neprijatelj, dok odvratno ostrvo ne potopi rusko oružje

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je danas da je London istorijski ispoljavao i nastaviće da ispoljava neprijateljstvo prema Moskvi.
"Britanija je uvek bila, a i sada je, naš večiti neprijatelj. Bar će tako biti dok njihovo arogantno, odvratno vlažno ostrvo ne potone u morski ambis od talasa koji će pokrenuti najsavremeniji ruski sistem naoružanja", naveo je Medvedev na Telegramu.
Kako navodi TASS, Medvedev je komentarisao najnovije sankcije Velike Britanije protiv pet osoba umešanih u istragu protiv zatvorenog ruskog opozicionara Vladimira Kara-Murze, koji je označen kao strani agent u Rusiji.
Moskovski gradski sud osudio je prošle nedelje Kara-Murzu na 25 godina zatvora zbog izdaje i širenja lažnih vesti o ruskoj vojsci.
 
Pored toga, on je kažnjen sa 400.000 rubalja i zabranom da se bavi novinarstvom na sedam godina.
  • malo manje

    24.04.2023 00:24
    opran mozak
    Razumeo bih da mrzi Nemce zbog 30 miliona ubijenih rusa za vreme 2 svetskog rata ili Francuze zbog Napoleonovih osvajackih ratova na Istok ili cak Vatikan (rimsko carstvo) i Globaliste sto rade o glavi I Rusiji i ostalima ali sta ima Engleska toliko da se mrzi? Zivim sa Englezima,Skotima i ostalima sa ostrva i ne vidim nikakvu mrznju prema meni iako sam iz "Siberije" (Srbije)...mozda sam nesto propustio za 60 godina na ovom svetu?
  • Alan Ford

    22.04.2023 15:21
    Britanija je i večiti neprijatelj Srbije, i napokon to shvatamo. To treba uzeti kao činjenicu i živeti sa tim saznanjem i onda nećemo praviti greške u budućnosti.
  • Života

    22.04.2023 11:13
    Ima vremena za jed i jad
    Stručnjaci gledajte svoje dvorište,
    Proleće je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet