Kirjos pomogao policiji da uhvati čoveka koji je ukrao njegov automobil

Australijski teniser Nik Kirjos pomogao je policiji da uhvati osobu koja je njegovoj majci pretila pištoljem, a zatim ukrala automobil, javili su danas mediji.
Kirjos pomogao policiji da uhvati čoveka koji je ukrao njegov automobil
Foto: Beta/AP
ABC je javio da sudski dokumenti pokazuju da je Kirjos koristio aplikaciju Tesla kako bi pratio i usporio vozilo dok ga je policija jurila u ponedeljak ujutru u Kamberi.
Po tim dokumentima, muškarac je uperio pištolj u Kirjosovu majku, tražio ključeve od automobila i pitao kako da ga vozi. Kada je ušao u auto, ona je pobegla i zatražila pomoć. Kirjos, koji je bio u blizini, pozvao je policiju i pomogao joj da uđe u trag vozilu.
Policijska potera je okončana kada je automobil ušao u zonu škola, ali je jedan muškarac ubrzo uhapšen uz pomoć policijskog tima za taktičko reagovanje.
 
Tom 32-godišnjem muškarcu je odbijena kaucija nakon što se pojavio pred sudom zbog pet optužbi u vezi sa incidentom, koje uključuju tešku pljačku, vožnju ukradenog vozila, nasilničku vožnju i odbijanje da se zaustavi.
 
Nik Kirjos je prošle godine stigao do finala Vimbldona i četvrtfinala Otvorenog prvenstva SAD, ali nije odigrao nijedan takmičarski meč otkako se prošlog oktobra povukao sa turnira u Japanu zbog povrede kolena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet