Škaljarcu promenjen izgled zbog ugrožene bezbednosti

Članu škaljarskog kriminalnog klana, svedoku saradniku u postupku za ubistvo Novljanina Šćepana Roganovića, krajem marta promenjen je fizički izgled zbog ugrožene bezbednosti.
Škaljarcu promenjen izgled zbog ugrožene bezbednosti
Foto: Pixabay

Sutkinja Višeg suda u Podgorici Vesna Kovačević, koja sudi višečlanoj kriminalnoj grupi za ubistvo Roganovića 2020. na Kanli kuli u Herceg Novom, otkrila je na ročištu da je svedoku saradniku promenjen fizički izgled, prenose podgoričke "Vijesti".

Kovačević je rekla da je sud obavešten da je on u programu za zaštitu svedoka i dodala da je dopisom obaveštena da je od 27. marta 2023. godine došlo do promena u fizičkom izgledu i da mu je ugrožena bezbednost.

Predložila je da se on sasluša pod pseudonimom i sa zaštićenim glasom i izgledom.
 
Suđenje za ubistvo Roganovića odloženo je zbog nedolaska jednog okrivljenog.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet