U Meksiku pronađeno 45 vreća sa ljudskim ostacima, ne zna se koliko je mrtvih u njima

Na severu Meksika, nadomak Gvadalahare, vlasti su pronašle 45 vreća s ljudskim ostacima i pokušavaju da utvrde koliko se tela u njima nalazi, javlja danas agencija Asošijeted pres.
U Meksiku pronađeno 45 vreća sa ljudskim ostacima, ne zna se koliko je mrtvih u njima
Foto: Pixabay
Vreće pronađene na vidikovcu usred šume sadrže ostatke muškaraca i žena, saopšteno je iz kancelarije državnog tužitelja savezne države Halisko na zapadu Meksika.
Vatrogasci i civilna zaštita uz pomoć helikoptera izvlače delove leševa iz klanca, a posao će nastaviti i sledećih dana.
Vlasti su u potrazi za sedam mladih osoba koje su prošle sedmice prijavljene kao nestale, ali još nije poznato jesu li njihovi ostaci među pronađenim ljudskim ostacima.
 
U Meksiku je prijavljeno više od 110.000 nestalih ljudi, a država Halisko prednjači sa 15.000, pokazuju podaci savezne vlade.
 
Tu su i hiljade neidentifikovanih posmrtnih ostataka u mrtvačnicama i na grobljima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet