Motociklista poginuo nakon sudara tokom triatlon trke u Hamburgu, još dve osobe u bolnici

Vozač motocikla poginuo je nakon sudara sa takmičarem na trci u Ajronmen triatlonu u Hamburgu, saopštila je lokalna policija.
Motociklista poginuo nakon sudara tokom triatlon trke u Hamburgu, još dve osobe u bolnici
Foto: Pixabay

Policija je saopštila da je došlo do direktnog sudara, kada se motocikl koji je prevozio kamermana sudario sa biciklistom koji je vozio u suprotnom smeru.

Lokalna policija navodi da je 70-godišnji motociklista preminuo na licu mesta, 26-godišnji triatlonac je hospitalizovan zbog teških povreda, a 50-godišnji snimatelj je u bolnici zbog šoka.

"Naše misli su sa porodicom koju ćemo podržati koliko god možemo dok prolaze kroz teške dane", saopštili su organizatori događaja.
 
Takmičenje je posle nesreće nastavljeno, ali je nemački javni servis (ARD) odlučio da prekine prenos u znak poštovanja.
  • Jaa

    05.06.2023 10:24
    penzija je iz raja izašla
    bolje moped nego bus ko kod nas
  • Realista

    04.06.2023 19:56
    penzija je iz raja izašla
    70-godišnji motociklista zaposlen na tom mestu?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.