VIDEO: Devetoro ranjeno u pucnjavi blizu Bol arene u kojoj je Jokić igrao, uhapšen napadač

Devetoro ljudi ranjeno je u pucnjavi u Denveru, od kojih je troje u kritičnom stanju, a osumnjičeni napadač je uhapšen, saopštila je lokalna policija.
VIDEO: Devetoro ranjeno u pucnjavi blizu Bol arene u kojoj je Jokić igrao, uhapšen napadač
Foto: Beta/AP
Osumnjičeni, koji je takođe upucan, nalazi se u pritvoru i veruje se da njegove povrede nisu opasne po život, navodi se u policijskom saopštenju, prenosi američka TV mreža ABC Njuz.
Potvrđeno je, takođe, da se pucnjava dogodila u ulici Market kod broja 2000 i da je reč o "složenoj istrazi koja je u ranoj fazi".
"Preliminarne informacije pokazuju da je ispaljeno više hitaca tokom svađe u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba", navodi se u saopštenju policije.
 
Sinoćnja pucnjava se dogodila na oko 1,5 kilometara od Bol arene, gde su Denver Nagetsi u ponedeljak uveče pobedili Majami Hit i osvojili svoju prvu NBA titulu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.