Nastavnik kog je upucao učenik u školi u BiH skinut sa respiratora: Svestan, ali u teškom stanju

Nastavnik engleskog jezika i pomoćnik direktora Osnovne škole "Lukavac Grad" Nedim Osmanović, u kojeg je pucao bivši učenik, oporavlja se u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.
Nastavnik kog je upucao učenik u školi u BiH skinut sa respiratora: Svestan, ali u teškom stanju
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Lekari su ga sinoć skinuli sa respiratora.
Nakon pucnjave, Osmanović je kao teško ranjen podvrgnut hitnoj operaciji tokom koje su ga lekari dva puta oživljavali, piše sarajevski portal Klix.
"Pacijent je sinoć skinut sa mehaničke ventilacije. Stanje je i dalje izuzetno teško, ali je on trenutno stabilan i svestan. Po medicinskoj proceduri danas će biti podvrgnut daljoj dijagnostici", rekla je za portparolka UKC Tuzla Ersija Aščerić Mujedinović.
 
Učenik koji je pucao u Osmanovića prebačen je na odeljenje psihijatrije gde će biti podvrgnut daljim veštačenjima. Njegovog oca policija je juče uhapsila, nakon što su pretresli njihovu porodičnu kuću.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet