Transparent sa likovima Šmita i Hitlera već dva dana stoji na pasareli u Banjaluci

Veliki transparent, na kojem su objavljene fotografije visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita i nacističkog vođe Adolfa Hitlera, drugi dan okačen je na pasareli u banjalučkom naselju Starčevica.
Transparent sa likovima Šmita i Hitlera već dva dana stoji na pasareli u Banjaluci
Foto: Beta/AP
Ne zna se ko je postavio ovaj transparent na pasareli koja je trenutno zbog radova zatvorena za pešake i sa koje se gleda direktno na zgradu MUP-a Republike Srpske.
Vlasti u RS ne priznaju Šmita za visokog predstavnika u BiH, jer njegovo imenovanje nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN-a.
Na društvenim mrežama osobe bliske vladajućem Savezu nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) posebno omalovažavaju Šmita, nazivajući ga raznim pogrdnim imenima, pa i nacistom, nakon što je u prošle subote poništio odluke Narodne skupštine RS o nesprovođenju odluka Ustavnog suda BiH i odluka visokog predstavnika.
 
  • Fočo

    09.07.2023 23:26
    Limanski moleri prešli u Banjaluku?
  • /

    09.07.2023 15:00
    /
    frka dodikova

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet