Zaharova: Vučić je u pravu, Zelenski bi najmanje trebalo da se brine što Ukrajinu ne primaju u NATO

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski ne bi trebalo da brine zbog toga što Kijev ne primaju u NATO, nego jer više nema državu, ocenila je portparolka MSP Rusije Marija Zaharova.
Marija Zaharova je tako odgovorila na pitanje voditelja Televizije "Rusija 24" povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, "koji je savetovao Zelenskom da se ne brine zbog toga što njegovu zemlju nisu primili u NATO".
"Vučić je u pravu da bi Zelenski, verovatno, najmanje trebalo da se brine što Ukrajinu ne primaju u NATO", navela je.
"Zelenski ima mnogo drugih, važnijih razloga za uznemirenost – nema više državu, ljude, industriju, proizvodnju, političke stranke, civilno društvo, nikakvih sloboda", konstatovala je Zaharova.
  • samosvesni građanin

    14.07.2023 21:04
    Neka se ta zaharova okane Srbije,imate dosta posle u vašoj državi,jer ne cveta cveće ni u vaše preduzaće.O, kako svi vole da gledaju u tuđe dvorište a u svojem još nisu napravili reda.
  • zztop

    14.07.2023 20:06
    Kume , ono kad ti rusi kažu da si u pravu - neprocenjivo ... hahaha
  • Ruska salata

    14.07.2023 18:13
    Rusija je ovaj rat već izgubila.Putin zajedno sa Rusijom sami sebe upropastili,izolirali i polako sebe uništili. Gledaćemo Rusiju pod sankcijama iz godine u godinu kako osiromaše narednih 50 godina. Niko ne bi želeo biti trenutno u Rusku kožu. Ne daj BOŽE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet