Policajci pod istragom zbog veza sa ubicom iz Gradačca, neko mu dojavio lokaciju pokojne supruge

Više službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nalazi se pod istragom zbog moguće povezanosti sa Nerminom Sulejmanovićem, višestrukim ubicom iz Gradačca.
Policajci pod istragom zbog veza sa ubicom iz Gradačca, neko mu dojavio lokaciju pokojne supruge
Foto: 021.rs

Istraga bi, kako se navodi, trebalo da otkrije ko je ubici iz Gradačca dojavio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga, objavili su sarajevski mediji.

Prema pisanju sarajevskih medija, postoje indicije da je u pitanju osoba iz policije.

Porodica ubijene žene traži i odgovornost sutkinje, koja nije potpisala odluku o zabrani prilaska Sulejmanovića žtrvi, mada je ona ranije prijavila policiji zlostavljanje i nasilje u porodici.
 
Sulejmanović je nevenčanu suprugu posle pronalaska ubio na najsvirepiji način, prenoseći ubistvo uživo na Instagramu.
 
Osim nje, ubio je još tri osobe, dok je dve ranio.

Savet ministara BiH sutra će održati telefonsku sednicu na kojoj će biti doneta odluka o proglašenju 16. avgusta Danom žalosti u BiH zbog trostrukog ubistva u Gradačcu.

  • zztop

    14.08.2023 17:47
    Kume i tamo dejstvuje neka njihova hrkalovićka ...
  • Žena

    13.08.2023 20:01
    Žena?
    Prema nekim informacijama sa društvenih mreža u pitanju je policijska službenica. Žena! Žena? Ženska solidarnost? Razumevanje? Ženska osećajnost? Predpostavka da sutra možeš biti majka nekoj žrtvi zlostavljanja? Ravno čedomorstvu.
  • 313z

    13.08.2023 19:12
    Sistemi bez sistema
    I u BiH sistem još bolje nije zakazao nego sistem u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.