VIDEO: Probudio se vulkan Etna, zatvoren aerodrom u Kataniji

Aerodrom u Kataniji, drugom po veličini gradu na Siciliji, trenutno je zatvoren zbog eruptivne aktivnosti vulkana Etne, saopštila je jutros kompanija koja upravlja aerodromom.
VIDEO: Probudio se vulkan Etna, zatvoren aerodrom u Kataniji
Foto: Pixabay
Kako je navedeno, "sektori vazdušnog prostora C1 i B3" ostaće zatvoreni danas do 13 časova, a svi dolasci i polasci su otkazani, prenosi agencija Ansa.
Nedavno je na Siciliji bilo problema pošto je požar izbio na istom ovom aerodromu. Terminal A, gde se dogodio požar, zvanično je ponovo otvoren krajem jula, posle skoro tri nedelje.
Vlasti aerodroma su tada kritikovane zbog sporog i neorganizovanog reagovanja, sa najmanje 40.000 noćenja koje su izgubili hotelijeri na Siciliji.
 
  • zanimljivo

    14.08.2023 09:17
    Ako ovo ne spreci migrante da ciljaju Siciliju kao tacku za iskrcavanje nece nista...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet