Mask optužio Soroša da hoće da uništi zapadnu civilizaciju

Ilon Mask optužio je fondaciju Džordža Soroša da želi da uništi zapadnu civilizaciju.
Mask je tako odgovorio na objavu korisnika, koji deli snimke ljudi što dolaze na italijansko ostrvo Lampeduza iz severne Afrike, nazvajući je invazijom na Evropu predvođenom Džordžom Sorošem, preneo je Gardijan.
"Izgleda da Soroševa organizacija ne želi ništa manje od uništenja zapadne civilizacije", objavio je vlasnik mreže X.
Gardijan navodi da su fondacije za otvoreno društvo Džordža Soroša, mađarsko-američkog biznismena i filantropa, redovna meta krajnje desnice, pre svega zato što podržavaju grupe civilnog društva, uključujući i neke koje se bave bezbednošću i dobrobiti migranata, izbeglica i tražilaca azila.
  • Vladan

    20.09.2023 09:50
    Soroš nije baš neka cvećka ali možeš momentalno da dijagnostifikuješ mentalni poremećaj po tome što neko od njega pravi đavola.
  • Nesa

    19.09.2023 14:38
    Sve moj do mojega
    Svi su oni isti žele da unište sirotinju a ta sirotinja je od njih napravila milionere.
  • Marko

    19.09.2023 11:59
    Ovo je već postalo smešno. Dakle, trenutno najbogatiji čovek na svetu i najveći kapitalista Ilon Mask kritikuje nekoga. Pošto je i omražen i malo mu zaškripalo na nekim poljima (Tviter) pa reko čovek sebi daj da i ja probam malo da popravim sebi imidž tako što ću pljuvati Soroša, to uvek pali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet