Muškarac uhapšen u Nemačkoj nakon što je telo njegove ćerke nađeno u kanalu

Policija u Nemačkoj uhapsila je muškarca nakon što je njegova trogodišnja ćerka umrla pošto je navodno bila zaključana u podrumu i njeno telo bačeno u kanal, saopštila je danas lokalna policija.
Muškarac uhapšen u Nemačkoj nakon što je telo njegove ćerke nađeno u kanalu
Foto: 021.rs
Nemački državljanin je stigao u policijsku stanicu u gradu Dinslakenu, koji se nalazi u saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija i rekao policajcima da je njegova ćerka umrla i da je potom bacio njeno telo koje je prethodno opteretio tegovima u kanal u Oberhausenu, navodi se u saopštenju policije i tužilaštva.
Istražitelji veruju da je on zatvorio devojčicu u podrum stambene zgrade na nekoliko dana, verovatno kao "vaspitnu meru". Snabdevao ju je hranom i pićem i više puta je proveravao.
Kada je proverio prošle nedelje, bila je mrtva, navodi se u saopštenju. Najverovatnije je te večeri bacio njeno telo u kanal.
 
Ronioci su pronašli telo devojčice u petak i izvršena je autopsija.
 
Otac se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je naneo telesne povrede i lišenje slobode sa smrtnim ishodom. Policija i tužioci naveli su da on još nije rekao šta se tačno dogodilo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet