Ugašen požar u zgradi Elektrokrajine i hotela Bosna u Banjaluci

Pripadnici Vatrogasne brigade Banjaluka ugasili su požar koji je jutros izbio u zgradi kompanije Elektrokrajina u centru grada, a potom zahvatio i hotel "Bosna".
Ugašen požar u zgradi Elektrokrajine i hotela Bosna u Banjaluci
Foto: 021.rs
Komandir Vatrogasne brigade Miroslav Malinić izjavio je da je dojava o požaru stigla oko 9.30 i da su u gašenju vatre učestvovala 23 vatrogasca i 11 vozila.
"Nema povređenih, nekoliko ljudi se javilo iz hotela zbog dima i jedan vatrogasac se nagutao dima", rekao je Malinić novinarima, ne želeći da komentariše uzrok požara.
Naveo je da je pristup vatrogascima bio otežan, da je materijalna šteta u kompaniji Elektrokrajina velika, i da su izgorele dve sobe u hotelu "Bosna".
 
Portparol Elektrokrajine Predrag Klincov izjavio je da je požar zahvatio kancelarije tog preduzeća i deo gde su kancelarije kompanije Elektroprivreda Republike Srpske i naveo da su dokumenti u tim delovima zgrade izgoreli.
 
Direktor Elektrokrajine Dragan Čavić kazao je da "nije stradala nikakva dokumentacija", jer su, ako neki dokumenti i jesu izgoreli, "svi podaci na serveru koji radi sve vreme".
 
"Preuranjeno je govoriti o tome kolika je šteta. Sada čekamo dežurnog tužioca da izvrši uviđaj. Oko 95 odsto objekta Elektrokrajine nije dodirnuto požarom", naveo je Čavić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet