Hrvatski premijer razrešio ministra odbrane zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba

Hrvatski premijer Andrej Plenković razrešio je ministra odbrane Maria Banožića, nakon što je jutros učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo vozač kombija.
Zamenica županijskog državnog tužioca u Vukovaru Biljana Luburić potvrdila je da je Mario Banožić prouzrokovao saobraćajnu nesreću u kojoj je jutros poginuo vozač kombija, a Banožić je teško povređen.
Nesreća se dogodila u jutarnjim satima na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u trenutku kada je Banožić svojim džipom krenuo u preticanje kamiona, dok je iz suprotnog smera nailazio kombi.
Zamenica tužioca je navela da tužilaštvo još ne raspolaže podatkom kojom brzinom su vozili učesnici u nesreći, a policija je utvrdila da su bili vezani sigurnosnim pojasevima.
 
Banožić je nakon nesreće prvo primljen u bolnicu u Vinkovcima, a potom prevezen u KBC Osijek.
 
Po navodima iz vinkovačke bolnice, on je zadobio kontuzione povrede glave, ali nije gubio svest.
 
Prema saznanjima N1, Banožić je u svom terencu bio sam i išao je u lov.
  • Perica

    11.11.2023 20:55
    Srpski ministar obrne 24 stana u Bugarskoj, a premijer i predsednik ga štite više nego polarnig medveda. Ipak je Hrvatska na zapadu od Srbije.
  • Joca

    11.11.2023 19:42
    A kod nas u Srbadiji... :D
  • Marta

    11.11.2023 19:35
    Avanzovanje!
    Kod nas bi avanzovao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet